Shop
Shop
Tutorials
En
De
Shop
Tutorials
How to find your topic
How to research effectively
How to structure an academic paper
How to cite correctly
How to format in Word
Trends
FAQ
Go to shop
›
Results for «
gastronomiebranche
»
Open Filters
Search in
Title
Author
Fulltext
Subject
Business economics - Business Management, Corporate Governance
(2)
Computer Science - Commercial Information Technology
(1)
Leadership and Human Resources - Miscellaneous
(1)
Business economics - Offline Marketing and Online Marketing
(1)
Business economics - Information Management
(1)
Psychology - Work, Business, Organisation
(1)
Economics - Other
(1)
Sociology - Consumption and Advertising
(1)
Business economics - Operations Research
(1)
Tourism - Hotel Management
(1)
Business economics - Economic Policy
(1)
Didactics - Common Didactics, Educational Objectives, Methods
(1)
Business economics - Trade and Distribution
(1)
Food Technology
(1)
Show all...
Show less...
Category of text
University student text
(12)
Textbook, Science
(1)
Price
0 - 10 USD
(1)
10 - 25 USD
(15)
25 - 50 USD
(3)
Search all Prices...
Language
German
(15)
Publication Year
Any Year
since 2024
since 2023
since 2022
since 2021
since 2020
since 2019
since 2018
since 2017
since 2016
since 2015
since 2010
since 2005
since 2000
Results for »
gastronomiebranche
« (15 results)
Sort by
Most Relevant
Newest
Most Read
Alphabetic: A-Z
Alphabetic: Z-A
Price: Low to High
Price: High to low
Visuelle Kommunikation im Social Web durch Pinterest und Instagram
Am Beispiel der Gastronomiebranche
Autor:in:
Miriam Kröner (Author)
Category:
Term Paper , 2013 , Grade: 2,0
Price:
US$ 17.99
Stabilitätspolitik in der Gastronomiebranche
Art und Wirkung der staatlichen Maßnahmen in Deutschland während der COVID-19-Pandemie
Autor:in:
Jan-Niklas Studt (Author)
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,3
Price:
US$ 17.99
Gamifikation in der Gastronomiebranche. Förderung des Fach- und Berufswortschatzes durch das Onlinespiel "Glücklicher Feuertopf"
Autor:in:
Huong Bui (Author)
Category:
Term Paper (Advanced seminar) , 2023 , Grade: 1,3
Price:
US$ 20.99
Geschäftsprozessoptimierung einer Hotel Einkaufsabteilung
Autor:in:
Thorben Plaumann (Author)
Category:
Term Paper , 2008 , Grade: 1,7
Price:
US$ 19.99
Technologien in der Gastronomie. Die Vor- und Nachteile beim Einsatz von Bankettsoftware
Autor:in: Anonymous
Category:
Seminar Paper , 2022 , Grade: 1,3
Price:
US$ 16.99
Verbesserung der Gastronomieerfahrung. Ein Mystery-Shopping-Projekt zur Steigerung der Servicequalität
Autor:in: Anonymous
Category:
Term Paper , 2021 , Grade: 1,7
Price:
US$ 17.99
Out- und Insourcing personalintensiver Serviceleistungen in der Hotellerie
Eine kritische Analyse der Möglichkeiten und Grenzen vor dem Hintergrund des Fachkräftemangels am Beispiel des Steigenberger Hotel Treudelberg
Autor:in: Anonymous
Category:
Academic Paper , 2022 , Grade: 1,7
Price:
US$ 20.99
Qualitätsmanagement in der Gastronomie. Modelle zur Qualitätsmessung und -verbesserung
Autor:in:
Melissa Dharmasena (Author)
Category:
Term Paper , 2012 , Grade: 1,0
Price:
US$ 17.99
Fallstudie zur quantitativen Forschungsmethode anhand einer Fastfoodkette
Autor:in:
Claudia Kuttenkeuler (Author)
Category:
Research Paper (postgraduate) , 2022 , Grade: 1,7
Price:
US$ 17.99
Konsumverhalten während der Corona-Pandemie. Veränderungen im Hinblick auf Nahrungsmittel und Alkohol
Autor:in:
Simon Rettenberger (Author)
Category:
Seminar Paper , 2020 , Grade: 1,7
Price:
US$ 14.99
Die Kluft zwischen Arm und Reich geht weiter auf
Eine Analyse der These
Autor:in: Anonymous
Category:
Term Paper , 2021 , Grade: 1,7
Price:
US$ 17.99
Lean Startups. Von der Idee bis zur Gründung
Am Beispiel eines Gastronomiebetriebs
Autor:in:
Tobias Baumgartner (Author)
Category:
Research Paper (undergraduate) , 2015 , Grade: 1,3
Price:
US$ 15.99
McDonald’s Supply Chain Management
Autor:in:
Martin Härtel (Author)
Category:
Term Paper , 2012
Price:
US$ 17.99
Entwicklung einer Marketingkonzeption am Beispiel eines gastronomischen Investorenprojektes in einem Kurort
Autor:in:
Sebastian Weißschnur (Author)
Category:
Project Report , 2011 , Grade: 1,3
Price:
US$ 18.99
Konzept zur Verbesserung der Personalbindung in der Hotellerie am Beispiel des Hotels Maison Pic in Valence/Frankreich
Autor:in:
Julia Rabe (Author)
Category:
Research Paper (undergraduate) , 2009
Price:
US$ 17.99