Shop
Shop
Tutorials
En
De
Shop
Tutorials
How to find your topic
How to research effectively
How to structure an academic paper
How to cite correctly
How to format in Word
Trends
FAQ
Go to shop
Open Filters
Subject
Food Technology
(10)
Search all subjects...
Category of text
University student text
(7)
Textbook, Science
(1)
Price
free
(1)
0 - 10 USD
(8)
10 - 25 USD
(10)
25 - 50 USD
(1)
Search all Prices...
Language
German
(10)
English
(5)
Spanish; Castilian
(1)
Search in all Languages...
Publication Year
Any Year
since 2024
since 2023
since 2022
since 2021
since 2020
since 2019
since 2018
since 2017
since 2016
since 2015
since 2010
since 2005
since 2000
10 results
Sort by
Most Relevant
Newest
Most Read
Alphabetic: A-Z
Alphabetic: Z-A
Price: Low to High
Price: High to low
Technologien in der Gastronomie. Die Vor- und Nachteile beim Einsatz von Bankettsoftware
Autor:in: Anonymous
Category:
Seminar Paper , 2022 , Grade: 1,3
Price:
US$ 16.99
Vegane Lebensmittel mit Vitamin B12 und die Auswirkungen einer Unterversorgung
Autor:in:
Naomi Albiez (Author)
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,0
Price:
US$ 14.99
Die in-vitro Fleischproduktion im Kontext der Nachhaltigkeit. Aktuelle Chancen und Grenzen
Autor:in:
Annika Stomberg (Author)
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,0
Price:
US$ 15.99
Risikostrategien. Naturrisiko genetisch modifiziertes Grundnahrungsmittel Mais
Autor:in: Anonymous
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,0
Price:
US$ 17.99
Die Herstellung von Cognac
Autor:in:
Björn Arne Schnurr (Author)
Category:
Term Paper , 2013 , Grade: 1,3
Price:
US$ 14.99
Kritische und exemplarische Betrachtung des Verkaufs und der Produktion von Trinkwasser anhand eines Beispiels des Konzerns Nestlé
Autor:in:
Adrian Krüger (Author)
Category:
Research Paper (undergraduate) , 2017 , Grade: 1,3
Price:
US$ 15.99
Zusammenfassung aus der Vorlesung "Rohstoffkunde". Lebensmitteltechnologie 1. Semester
Autor:in:
Daniel Albers (Author)
Category:
Abstract , 2018
Price:
US$ 17.99
Struktur und Methoden des Verbraucherschutzes. Wie handelt die Instanz der unabhängigen Lebensmittelkontrolle?
Autor:in:
Lara Rossi (Author)
Category:
Seminar Paper , 2016 , Grade: 1,7
Price:
US$ 16.99
Employees Survey Plan. Jollibee Food Corporation
Autor:in:
Dr. Victor Kamau (Author)
Category:
Academic Paper , 2015
Price:
US$ 15.99
Technologische Aspekte der Obstbrandproduktion
Herstellung und Warenkunde von Obstbränden
Autor:in:
Niels Schirrmeister (Author)
Category:
Textbook , 2011 , Grade: 1,0
Price:
US$ 16.99