Shop
Shop
Tutorials
En
De
Shop
Tutorials
How to find your topic
How to research effectively
How to structure an academic paper
How to cite correctly
How to format in Word
Trends
FAQ
Go to shop
Open Filters
Subject
Food Technology
(54)
Search all subjects...
Category of text
University student text
(24)
Thesis
(13)
Secondary school text
(4)
Textbook, Science
(3)
Price
free
(2)
0 - 10 USD
(10)
10 - 25 USD
(28)
25 - 50 USD
(14)
Language
German
(44)
English
(8)
Turkish
(1)
Spanish; Castilian
(1)
Year
Any Year
since 2024
since 2023
since 2022
since 2021
since 2020
since 2019
since 2018
since 2017
since 2016
since 2015
since 2010
since 2005
since 2000
54 results
Sort by
Most Relevant
Newest
Most Read
Alphabetic: A-Z
Alphabetic: Z-A
Price: Low to High
Price: High to low
Technologien in der Gastronomie. Die Vor- und Nachteile beim Einsatz von Bankettsoftware
Autor:in: Anonymous
Category:
Seminar Paper , 2022 , Grade: 1,3
Price:
US$ 16.99
The NotBurger. Meat Substitution by the Use of Methyl Cellulose
Autor:in:
Naomi Albiez (Author)
Category:
Project Report , 2022 , Grade: 1,3
Price:
US$ 15.99
Vegane Lebensmittel mit Vitamin B12 und die Auswirkungen einer Unterversorgung
Autor:in:
Naomi Albiez (Author)
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,0
Price:
US$ 13.99
Production of extruded meat substitutes based on textured soy protein
Autor:in:
Naomi Albiez (Author)
Category:
Term Paper (Advanced seminar) , 2021 , Grade: 1,0
Price:
US$ 15.99
Fleisch aus dem Labor. Eine Alternative zu herkömmlichem Fleisch?
Autor:in:
Mascha Ulbricht (Author)
Category:
Pre-University Paper , 2021 , Grade: 2
Price:
US$ 8.99
Optimierung des Herstellungsprozesses von Beef Jerky. Empirische Analyse von drei Trocknungsverfahren
Autor:in: Anonymous
Category:
Pre-University Paper , 2017 , Grade: 1,33
Price:
US$ 8.99
La importancia de las temperaturas en el proceso de cocción. Plan de capacitacion
Autor:in: Anonymous
Category:
Project Report , 2021 , Grade: 5
Price:
US$ 20.99
Die in-vitro Fleischproduktion im Kontext der Nachhaltigkeit. Aktuelle Chancen und Grenzen
Autor:in:
Annika Stomberg (Author)
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,0
Price:
US$ 15.99
Risikostrategien. Naturrisiko genetisch modifiziertes Grundnahrungsmittel Mais
Autor:in: Anonymous
Category:
Term Paper , 2020 , Grade: 1,0
Price:
US$ 16.99
Recent technological advancements in the refrigeration technology
Autor:in:
Nithish Reddy (Author)
,
Ms. Keerthi (Author)
Category:
Textbook , 2020
Price:
US$ 17.99
Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie
Autor:in:
Parisa Mohammadshahi (Author)
Category:
Written Test , 2019
Price:
US$ 7.99
Pflanzliche Stärke. Technologische und funktionelle Eigenschaften
Autor:in:
Daniel Albers (Author)
Category:
Abstract , 2006
Price:
US$ 7.99
Fonksiyonel Gıdalar, Sağlık ve Ekonomi
Autor:in:
Yigit Ulukent (Author)
Category:
Elaboration , 2019
Price:
US$ 5.99
Technologie tierischer Lebensmittel
Fleischtechnologie
Autor:in:
Daniel Albers (Author)
Category:
Lecture Notes , 2015
Price:
US$ 7.99
Gaps in Safe Food Handling Practices Within Various Foodservice Establishments
Autor:in:
Duane De Freitas (Author)
Category:
Essay , 2015 , Grade: 90.00
Price:
US$ 14.99
Die Herstellung von Cognac
Autor:in:
Björn Arne Schnurr (Author)
Category:
Term Paper , 2013 , Grade: 1,3
Price:
US$ 14.99
Contaminación Invisible. Formas de contaminación, prevención, manipulación
Para evitar Enfermedades de trasmisión alimentaria
Autor:in:
Daniela Fernandez (Author)
Category:
Project Report , 2017
Price:
US$ 0.99
Kritische und exemplarische Betrachtung des Verkaufs und der Produktion von Trinkwasser anhand eines Beispiels des Konzerns Nestlé
Autor:in:
Adrian Krüger (Author)
Category:
Research Paper (undergraduate) , 2017 , Grade: 1,3
Price:
US$ 15.99
Fragenkatalog zur Rohstoffkunde für das Studium der Lebensmitteltechnologie
Autor:in:
Daniel Albers (Author)
Category:
Exam Revision , 2013
Price:
US$ 7.99
Zusammenfassung aus der Vorlesung "Rohstoffkunde". Lebensmitteltechnologie 1. Semester
Autor:in:
Daniel Albers (Author)
Category:
Abstract , 2018
Price:
US$ 17.99
Struktur und Methoden des Verbraucherschutzes. Wie handelt die Instanz der unabhängigen Lebensmittelkontrolle?
Autor:in:
Lara Rossi (Author)
Category:
Seminar Paper , 2016 , Grade: 1,7
Price:
US$ 16.99
Magenschmerzen, Übelkeit oder Erbrechen. Diagnose Histaminintoleranz: Was nun?
Lebensmittelintoleranz als erheblicher Einschnitt in den Alltag
Autor:in:
Janet Linne (Author)
Category:
Pre-University Paper , 2014 , Grade: 2,0
Price:
US$ 6.99
Employees Survey Plan. Jollibee Food Corporation
Autor:in:
Dr. Victor Kamau (Author)
Category:
Academic Paper , 2015
Price:
US$ 15.99
Application of Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) System to Fish Salting
Autor:in:
Hassan Rabea Mohamed Ibrahim (Author)
Category:
Thesis (M.A.) , 2013 , Grade: very good
Price:
US$ 36.99
Application of Grape Pomace as a Natural Food Preservative and Source of Biofuel
Autor:in:
Violeta Ivanova-Petropulos (Author)
,
Zorana Andonovic (Author)
,
Dusko Nedelkovski (Author)
,
Krste Tasev (Author)
,
Klime Beleski (Author)
Category:
Research Paper (postgraduate) , 2014 , Grade: 10
Price:
US$ 19.99
Is defending the food security provide a magic pill?
A perspective of the not so good things
Autor:in:
Pushan Kumar Dutta (Author)
Category:
Essay , 2014
Price:
US$ 6.99
Bewertung des Grundwassers einer Kleingartenanlage hinsichtlich der Eignung als Trink- und Nutzwasser
Autor:in:
Mirko Stoklossa (Author)
Category:
Bachelor Thesis , 2014 , Grade: 1,7
Price:
US$ 36.99
Technologische Aspekte der Obstbrandproduktion
Herstellung und Warenkunde von Obstbränden
Autor:in:
Niels Schirrmeister (Author)
Category:
Textbook , 2011 , Grade: 1,0
Price:
US$ 16.99
Experimentelle und numerische Untersuchungen des Fließverhaltens bei der intra-oralen Lebensmitteleinnahme zur objektivierten Prognose des Mundgefühls mittels kognitiver Algorithmen
Autor:in:
Alexander Kutter (Author)
Category:
Doctoral Thesis / Dissertation , 2010 , Grade: 1,4
Price:
US$ 42.99
Glutamat als Zusatzstoff in Lebensmitteln
Nutzen und Risiken
Autor:in:
Andrea Eid (Author)
Category:
Examination Thesis , 2009 , Grade: 2,0
Price:
US$ 36.99
Alfalfa als Protein-Aminosäureprodukt zum Einsatz in Feinkostprodukten
Autor:in:
Dominique Weiß (Author)
,
Florian Seer (Author)
,
Philipp Gmelch (Author)
,
Matthias Veser (Author)
Category:
Term Paper (Advanced seminar) , 2010
Price:
US$ 16.99
Nettoenergiebilanz der Bioethanolproduktion aus Zuckerrüben und Weizen in Deutschland
Autor:in:
Alexander Bracko (Author)
Category:
Diploma Thesis , 2008 , Grade: 2,8
Price:
US$ 44.99
Biogradable Packaging
Autor:in:
Roll (Author)
,
Strauch (Author)
,
Cavlovic (Author)
,
Yassine (Author)
,
von Riesen (Author)
Category:
Term Paper , 2009 , Grade: 2,0
Price:
US$ 19.99
Development and validation of solvent free elution procedures for the isolation of mycotoxins by immunoaffinity
Autor:in:
Dipl.-Ing. (FH) Joerg Seidler (Author)
Category:
Diploma Thesis , 2007 , Grade: 1,0
Price:
US$ 36.99
Proteinstruktur und Elektrostatik von beta-Lactoglobulin unter Hochdruck
Autor:in:
Alexander Kutter (Author)
Category:
Diploma Thesis , 2007 , Grade: 1,0
Price:
US$ 36.99
Mathematisch-statistische Modellierung von Schäumen
Autor:in:
Daniel Anaya (Author)
Category:
Diploma Thesis , 2007 , Grade: 1,3
Price:
US$ 32.99
Molekulardynamische Simulation von beta-Lactoglobulin unter Hochdruck
Autor:in:
Alexander Kutter (Author)
Category:
Bachelor Thesis , 2006 , Grade: 1,0
Price:
US$ 32.99
Online-Feuchtemessung in der Lebensmittelindustrie
Autor:in:
Alexander Kutter (Author)
Category:
Seminar Paper , 2007 , Grade: 1,0
Price:
US$ 17.99
Verpackungsmaterial PET für flüssige Lebensmittel
Autor:in:
Stefanie Kullmann (Author)
Category:
Presentation (Elaboration) , 2006 , Grade: 1,3
Price:
US$ 33.99
Mikroverkapselung von Lebensmittelzusatzstoffen
Autor:in:
Annett Hoepfner (Author)
Category:
Term Paper (Advanced seminar) , 2003 , Grade: 1,3
Price:
US$ 17.99
Lebensmittelzusatzstoffe: Funktion, Nutzen & Anwendungsgebiet
Autor:in:
Mag. Dr. Sigrid Quendler (Krimmer-Quendler) (Author)
Category:
Seminar Paper , 2002 , Grade: Sehr Gut
Price:
US$ 15.99
Die Wechselwirkung zwischen Proteinen und Polyphenolen
Autor:in:
Sonja Lechner (Author)
Category:
Diploma Thesis , 2004 , Grade: Sehr Gut
Price:
US$ 36.99
Verpackungstechnik im Überblick: Weißblech
Autor:in:
Sandra Püllen (Author)
,
Daniel Marquardt (Author)
Category:
Presentation (Elaboration) , 2003 , Grade: 1,3
Price:
US$ 18.99
Volumendurchflussmessung mit Schwebekörperdurchflussmessern
Autor:in:
Sandra Püllen (Author)
,
Daniel Marquardt (Author)
Category:
Presentation (Elaboration) , 2003 , Grade: 1,3
Price:
US$ 14.99
Entstehung von Böcksern in Weinen - Möglichkeiten zur Vermeidung und Entfernung
Autor:in:
Markus Berres (Author)
,
Johannes Burkert (Author)
Category:
Seminar Paper , 2002 , Grade: 1.0
Price:
US$ 17.99
Geschmacksrezeptoren
Autor:in:
Sandra Püllen (Author)
Category:
Presentation (Elaboration) , 2003 , Grade: 2
Price:
US$ 14.99
Krebsprophylaxe durch Ernährung am Beispiel des Carotinoids Lycopin
Autor:in:
Daniel Marquardt (Author)
Category:
Presentation (Elaboration) , 2003 , Grade: 1,7
Price:
US$ 14.99
Die Novel Food-Verordnung
Autor:in:
Holger Dresmann (Author)
Category:
Term Paper , 2001 , Grade: 2,0
Price:
US$ 19.99
The Lemon. The History and Effects of this Citrus Fruit
Autor:in:
Sebastian Wagner (Author)
Category:
Term Paper , 2002 , Grade: B+
Price:
US$ 15.99
Produkte aus dem Rebstock
Autor:in:
Bernadette Forster (Author)
Category:
Diploma Thesis , 2002 , Grade: 1
Price:
US$ 44.99
Nichtbrotgetreidezusätze
Autor:in:
Niels Holthusen (Author)
Category:
Pre-University Paper , 2002 , Grade: 2
Price:
US$ 0.99
Bestimmung des Hydroxyprolingehaltes aus Teewurst
Autor:in:
Andreas Kirchner (Author)
Category:
Term Paper , 2001 , Grade: 1 -
Price:
US$ 6.99
Einfluß der Oberflächenspannung auf das Schäumen von Getränken
Autor:in:
Sebastian Loitsch (Author)
Category:
Examination Thesis , 1999 , Grade: 1,3
Price:
US$ 36.99
Versuche zur Herstellung von Tempe gembus und Meidouzha
Autor:in:
Till Zieger (Author)
Category:
Diploma Thesis , 1986 , Grade: 1,0
Price:
US$ 33.99
Show
25
50
100